Jumanji - 28 september 2012

Publicerat av Jennie Börs den 28 September 2012 kl. 22:06 i Ridpass - Jumanji
Idag var det otroligt roligt att får rida Jumanji, han var så fin. Det är alltis svårt att rida honom efter Miro, men idag fungerade det faktiskt förvånadsvärt bra. Jag hade lite svårt att veta hur mycket jag kudne pressa i traven, Miro har ju lite mer i gång i sig.

Började med att, precis som på Miro, att bara värma upp längs fyrkantsspåret i alla gångarter. Jobbade sedan bara lite lätt i trav under fortsatt lättridning innan jag valde att galoppera honom på en stor volt i båda varven. Han var så fin, så fin. Tog tag i bettet, följde voltspåret som ingenting och jobbade verkligen superbra. En helt enormt underbar känsla! Valde sedan att trava av, växlade lite varv hit och dit innan vi avsluta med lite skritt. Passet tog ganska precis en halvtimme, vilket jag räckte alldeles utmärkt för dagen.

Jag är så nöjd med honom. Känslan av att han suger tag i båda tyglarna, den är härlig den. I galoppen kunde jag rida honom på bara vänstertygeln utan problem, det är ett gott tecken. Jumanji jobbade dessutom i en låg och rund form, med höjd rygg och var mjuk och fin i sidorna. Han har verkligen varit fin den här veckan, duktiga och fina killen!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback