Ingen koll på schemat och målsättning

Publicerat av Jennie Börs den 25 September 2012 kl. 21:19 i Vardag
Idag gick jag till stallet med inställningen att vi skulle ha dressyr på lektionen, men se där hur svårt det är att gissa sig till vad man har när man inte hittar schemat. Det visade sig vara teori vilket var lite roligt faktiskt, jag missar tyvärr de flesta teorilektioner eftersom de oftast ligger samtidigt som mina träningar för Göran.

Dagens lektion ägnades i alla fall åt att skriva målsättningar i både hoppning och dressyr, jag hann dock bara skriva dressyren under lektionen eftersom jag deltog och lyssnade på flertalet olika diskussioner istället. Alla var dock sammankopplade med målsättningen, så vi pratade helt enkelt om relevanta saker. Dressyrens mål riktade jag i vilket fall in på min sits, därför skrev jag helt enkelt en plan på hur jag ska göra för att bli av med mina olater där. Det var ganska enkelt gjort eftersom jag jobbat mycket med just det nu på slutet, så "återgärdsprogrammet" blev väldigt konkret. Egentligen skulle jag kunna sätta upp massor utav mål som jag har i huvudet, men nu valde jag att rikta in mig på sitsen eftersom det känns absolut enklast och relevant. Fixar jag sitsen så tror jag att jag får mycket hjälp att komma vidare.

Nu ska jag sätta mig ner och skriva ner målen för hoppningen, där blir nog dock inte målen lika utvecklade som inom dressyren. Det blir inga stora mål och jag tror att jag framför allt kommer rikta in mig på självsäkerhet och förtroende, det visar sig helt enkelt!

Rebell i vintras. Och något som jag inte berättat, tror jag, är att det kommit ytterligare två stycken skimlar till klubben, var av en kom igår!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback