Snön faller och saxen i högsta hugg

Publicerat av Jennie Börs den 25 Oktober 2012 kl. 21:43 i Vardag
Idag har det snöat och snön har faktiskt lagt sig som ett tunt täcke över vägar och gräsmattor, därför knarrade det mysigt under fötterna när jag gick till stallet. På ett sätt längtar jag efter snö, men då ska det vara rikligt med pudersnö och lagom kallt så det fortfarande går att vara utomhus. Tänk så härligt att vara ute och galoppera i snön!

Miro har vilodag idag så därför passade jag på att kapa hans man. Jag har låtit den varit lång och vildvuxen nu under tävlingsäsongen eftersom jag tycker knopparna blir finare (Miro blir inte lika lockig efteråt heller, haha) men nu ska det inte knoppas på ett tag så då fick den ryka. Ärligt talat kändes det väldigt konstigt att se honom med kort man och dessutom dra fingrarna igenom den, jag vet inte när han hade såhär kort man sist?

Precis som vanligt är jag på tok för mycket perfektionist för att hålla på med sånt här, tog milimeter för milimeter och fick sedan tvinga mig att lägga bort saxen. Jag blev ganska nöjd i alla fall, det blir nog bra om någon vecka när den lagt till sig ordentligt och växt det lilla som behöver.

Blev lite mysstund med Miro efteråt, något som uppskattades mycket från hans sida. Han visste inte riktigt vart han skulle ta vägen och ville hellst att jag skulle klia överallt samtidigt. Mysponnyn!


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback