Miro - 5 oktober 2012

Publicerat av Jennie Börs den 05 Oktober 2012 kl. 22:18 i Ridpass - Miro
Re dett lösgörnade pass, med den lägre formen som fokus. Miro kändes fin, lyssnade bra framåt och det kändes som att han tog åt sig arbetet på ett bra sätt. Han var lite småtjaffsig i tygeln, men det är väl en process som vi ska gå igenom nu helt enkelt. Det var dock mycket mindre än det varit!

Arbetade mest på ett fyrkantsspår där jag fokuserade på mig själv och hans form, i alla gångarter. Allt travarbete under lättridning och i galoppen lät jag honom mestadels jobba på under lättsist. Enda gången som jag satte mig ner var när jag provade lägga någon volt just för att få mer koll på alla delar. När jag travade av gjorde jag lite serpentiner och övriga byta-varv vägar på böjtspår.

I skritten fanns det ungefär två lägen idag, gå och dra bakbenen efter sig eller takta. Taktningen tror jag inte riktigt hängde på att han var lat heller, utan snarare taggad eftersom det idag gick mer framåt än bakåt. Positivt! Jag är i alla fall nöjd med passet, han kändes mjuk och fin. Formen var dessutom bra och han tog för sig bra i arbetet.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback