Bloggen, livet och allt där emellan

Publicerat av Jennie Börs den 23 Oktober 2012 kl. 22:08 i Allt & inget
När jag började skriva på det här inlägget i förra veckan hade det ett helt annat syfte, nämligen den raka motsatsen. Jag ska nu komma med förhoppningsvis glädjande besked för er läsare. Efter mycket funderingar fram och tillbaka har jag nu tagit ett beslut, som förhoppningsvis kommer vara hållbart i längden.

I samband med skolstarten sjönk min bloggning något totalt. All min motivation till att blogga rann helt enkelt ut i sanden, skolan  och stallet tog all min energi. Jag vet inte hur många gånger jag tryckte på den gröna inläggsknappen men jag kom inte längre än till rubriken och eventuellt några få rader innan inlägget hamnade i utkast. I mitt utkast finns nu flertalet rubriksatta men oskrivna bloggidéer som bara väntar på att bli färdigskrivna. Men motivationen för att slutföra inläggen har helt enkelt inte funnits där. Ridpass- och tävlingsinlägg har jag enbart publicerat för min egen skull, bloggen är nämligen i grund och botten min hästdagbok.


Tvåan kommer kräva så mycket mer av mig än vad ett gjorde, jag läser i år trehundra poäng ytterligare jämfört med i ettan. Förra året läste jag trehunda poäng pluggämnen och resten var praktiska/estetiska, i år är det en omvänd ordning vilket medför att allting dessutom kräver mycket mer tid. Jag är dessutom väldigt högpresterande, även om jag inte sitter hemma och pluggar all min lediga tid hemma så vill jag nå så höga betyg som möjligt. Mitt upp i allt detta har jag dessutom haft en fullspäckat tävlingstermin med träning och ridning varje vecka som tagit upp min tid.


Men nu, har jag bestämt mig för att jag ska satsa på bloggen igen. Den ska inte stå och gapa tom på innehåll, den ska fyllas med relevanta inlägg som samtidigt är intressanta att läsa. Jag älskar att blogga, skriva och fotografera är två av mina större intressen så varför inte kombinera det med det största: hästarna. Om jag väljer att proritera min tid kommer jag med största sannolikhet att kunna presentera läsvänligt och intressant innehåll samtidigt som jag sköter både skolan och hästarna.

Just nu känner jag mig väldigt motiverad. Med endast två skoldagar framför mig innehållande projekt ser jag fram emot ett elva dagar långt lov. Under lovet kommer dessutom Felicia upp hit till mig. En ny header samt lite små design ändringar kommer även komma upp under lovet.

Nu kör vi!

Kommentarer
Kommentar av: Karin

Kör på! :)

2012-10-23 @ 23:01:07
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback