Träningsmotivation

Publicerat av Jennie Börs den 19 November 2012 kl. 22:19 i Allt & inget
Idag hade vi idrottslektion på ett gym i Borlänge centrum, vilket gav mig ett sting av träningsmotivation. Under hela hösten har jag försökt att motivera mig till att träna även nedanför hästryggen, men motivationen har legat i botten. Jag vill gärna skylla på att tiden inte finns, men det är inte riktigt helt sant faktiskt. Om jag bara prioriterar rätt hinner jag utan tvekan klämma in lite träning på kvällstid.

Under dagens idrottslektion började jag i alla fall med lite uppvärmning på motionscykel (inte min favorit, men inget annat fanns ledigt). Jag övergick sedan till pilatesträning där jag körde de övningar som jag kunde minnas från mitt träningsprogram, det blev en hel del olika övningar som jag valde att köra 15x3. Därefter körde jag fem miniter uthållighet på steppmaskinen innan jag avslutade med en powerwalk på löpbandet i 15 minuter. När jag gått färdigt fanns det lite tid över, så körde ett till program med fem minuter uthållighet.

Nöjd med mig själv och det är verkligen en underbar känsla i kroppen när man avslutat ett träningspass. Tål dessutom att tillägga att dagens dressyrträning var ganska krävande även den, min hållningsväst ger dessutom en extra effekt. Nu önskar jag mig lite träningsvärk imorgon, speciellt i magen!


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback