Om Miro vore en människa

Publicerat av Jennie Börs den 10 November 2012 kl. 22:34 i Tankar & åsikter
Jag har många gånger reflekterat över hur Miro skulle vara som människa, när det gäller allt från utseende och personlighet till vilka intressen han skulle ha. Även om det är svårt att veta helt säkert, tror jag kort och gott att skulle uppleva honom som följande:

Utseendemässigt skulle han ha en snygg och vältränad kropp med rätt muskler på rätt ställe, precis i lagom mängd utan att det se överdrivet ut. Till längden skulle han vara medellång, varken för kort eller för lång helt enkelt. Håret skulle antagligen vara brunt och ögonen fina, så där så att man liksom inte kan låta bli att titta in i dem. Han skulle garanterat han ett fint leende som han skulle nyttja till punkt och pricka. Blickar skulle han säkert dra till sig, just för att han vore fin att se på.

Hans personlighet skulle garanterat charma de flesta, han skulle vara en sådan som gärna ville dra till sig andras uppmärksamhet. En sådan som gillar att stå i centrum men som samtidigt trivs bra när han umgås med sina närmsta. Antagligen skulle han vara väldigt social men samtidigt välja sina vänner väl, vem som helst skulle han inte släppa in helt. Även om han utåt sätt skulle verka ganska häftig och cool skulle hans insida vara desto känsligare och mjukare, den sidan skulle dock endast visas för dem som han litade på mest. Självförtroendet skulle ligga på topp och han skulle inte bry sig om "vad alla andra tycker", köra sitt eget race helt enkelt. Han skulle vara positiv till det mesta och sprida en glädje runt om kring sig som smittade av sig på de i hans närhet.

I skolan skulle han sköta sig bra och göra det han skulle. Hänga med på lektionerna och plugga i en lagom mängd, vara smart men samtidigt inte översmart. Han skulle vara en av de lite mer populära och troligtvis skulle han vara omtyckt av många. På fritiden skulle han vara aktiv, antagligen skulle han hålla på med någon sport som han satsade helhjärtat på. När han inte tränade skulle han säkerligen umgås med andra eller hitta på något annat som intresserade honom. Jag skulle kunna tänka mig att han skulle gilla att det hände någonting hela tiden, men samtidigt uppskatta att bara ta det lugnt lite då och då.


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback