Miro - 3 november 2012

Publicerat av Jennie Börs den 03 November 2012 kl. 23:11 i Ridpass - Miro
Det fick bli ett kvällspass innan kvällsfodringen idag, med fokus på den låga formen. Miro var pigg och glad, arbetsmyra som han är.

Hade en bra känsla redan från start idag och ponnyn briljerade bara ju längre in i passet vi kom. Travade först fram honom åt båda hållen och kände igenom, för att sedan göra samma sak i högergalopp. Skrittade lite därefter innan vi tog vänstergaloppen. Han kändes otroligt avspänd i galoppen, kom verkligen ner ytterligare ett snäpp i den låga formen vilket jag bara tackar och bugar för. När jag sedan travjobbade honom igen kändes han verkligen jättefin, trampade på med bra bakbensevenemang och i det hittade han dessutom den bra låga formen där han inte tippar in med näsan bakom lodplanet. Han kändes otroligt elastiskt och jag provade även att ställa igenom honom lite extra vilket han gjorde väldigt bra.

Jag är efter dagens ridpass en väldigt nöjd matte, han var så fin i joggingarbetet idag! Finns inga ord helt enkelt, hehe.


Kommentarer
Kommentar av: Mimmi

Hej, dina designer är super fina!! Din blogg är också sjukt intressant att läsa!

Svar: Tack så mycket och roligt att höra. :)
Jennie Börs

2012-11-04 @ 10:51:53
Kommentar av: Mimmi

föresten kollade jag att Jumanjis pappa är uppfödd på samma ställe som min mammas kusins hignst, Stackarps Pioneer. :) försökte kolla om de var "släkt" men hittade ennu inga tecken på det :)

Svar: Jo, båda Jumanjis pappa och din mammas kusins hingst har samma uppfödare. Tittar du lite bakåt i ledet finns det faktiskt lite likheter också, Priory Black Boots finns bland annat i bådas stammar. :)
Jennie Börs

2012-11-04 @ 13:56:51
Kommentar av: Mimmi

:) jag måste ha kollat lite slarvigt :D men coolt ändå att det finns en liten koppling! :)

Svar: Jaa :)
Jennie Börs

2012-11-04 @ 15:58:31
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback