Miro - 18 november 2012

Publicerat av Jennie Börs den 18 November 2012 kl. 20:46 i Ridpass - Miro
Idag fick det bli ett pass i ridhuset då jag ville använda mig lite av speglarna, men vi fortsatte i samma spår med den lägre formen. Fortfarande hoppsadel på.

Miro var lite spänd och tittig till en början, men kunde ändå fokusera på att jobba. Han började på en gång att arbeta i sin låga form med ett gott bakbensengagemang samtidigt som suget fanns i handen. Travade lite på en volt till en början innan jag galopperade i fram. I galoppen varierade jag sprången lite fram och tillbaka, vilket han tog fint. I övrigt var han fortfarande väldigt fin.

Fortsatte sedan travarbetet med lite skolor längs långsidorna, vilket var min planering för ridpasset. Även om jag satte honom i skola ville jag fortfarande ha honom i en lägre form med mycket framåttänk. Inga större krav på samling eller extra press helt enkelt, utan snarare låta honom hitta linjen och sådant. Några fick vi till bra medans en del blev halvdana, slutorna fungerade allra bäst. Öppnorna var bra, men inte lika bra som slutorna.

Travade sedan av och Miro fortsatte att kännas fin. Tror inte jag behöver sammanfatta det så mycket mer, allt bara flyter på och Miro gör det han ska!


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback