Mias RS eller Sjöhagen Wear?

Publicerat av Jennie Börs den 22 November 2012 kl. 09:51 i Utrustning
Just nu går jag i klubbschabrakköpartankar, tidigare har jag alltid lånat ett schabark av någon annan men nu känner jag att det är dags att slå slag i saken och köpa ett eget. Problemet ligger bara i, vilket märke ska jag välja?

Tidigare har vi haft Mis RS-schabrak, vanliga vita med marinblå passpoal och sedan "Säterbygdens RK" broderat på vänster sida i marinblått. Jag har sedan innan en väldigt positiv bild utav Mias-schabraken, de är väldigt prisvärda med tanke på att de håller en god kvalité och passform tvätt efter tvätt. Fyra schabrak av märket har vi i dagsläget i garderoben och jag är otroligt nöjda med dem.

Nu har vi bytt märke, så från och med nu finns vi med i Sjöhagen Wear's klubbshop. Vi har ännu inte fått ut de uppskissade bilderna från grafikern i webbshopen, men jag antar att även dessa kommer vara vita med en marinblå passpoal och brodyr som sedan innan. Det jag vet är att modellen på schabarket är LYX, så jag har kollat upp hur det ser ut i alla fall. Grejen är bara den, jag har sedan innan tre schabrak av modellen standard som jag absolut inte är nöjd med. Passformen har försvunnit i tvätten och det har dessutom krympt. Nu kanske det inte går att jämföra den modellen med Mias, men samtidigt är det min uppfattning av schabrak från Sjöhagen Wear.

Prisskillnaden mellan de olika schabraken blir antagligen inte mycket, 560:- kostar det från Sjöhagen och ett specialbeställt med brodyr från Mias kan inte går på så mycket mer i alla fall (har ingen koll på vad de kostar beställt med eget färgval + brodyr). Frågan är bara vilket jag ska välja, ska till en början vänta lite tills bilderna kommer ut i klubbshoppen. Men ärligt talat lutar det nog åt ett från Mias RS, för jag tycker nog att de är snäppet snyggare samt att jag vet hur kvalitén är. I så fall väljer jag att på egen hand beställa hem ett sådant.

Är de någon som er som kan jämföra Mias RS-schabraken med Sjöhagen Wear LYX? Eller har erfarenhet nog att lämna ett utlåtande om modellen från Sjöhagen?

Mias RS <--- ---> Sjöhagen Wear LYX

Kommentarer
Kommentar av: Sandra - TeamGustafsson

Håller verkligen med dig om att Sjöhagens kvalité suger ärligt talat. Krymper i tvätten och färgen bleks direkt efter tvätt..

Svar: I alla fall utifrån den erfarenhet jag har, visserligen har jag endast "budgetvarianten" eller vad man ska säga, men det gör ju att man blir skeptisk till hela märket eftersom det är en uppfattning man fått av märket, tyvärr...
Jennie Börs

2012-11-26 @ 17:23:50
Blogg: http://teamgustafsson.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback