Liten lägesuppdatering

Publicerat av Jennie Börs den 31 Oktober 2012 kl. 23:04 i Vardag
Efter några hektiska men roliga dagar i Felicias sällskap sitter jag nu ensam på mitt rum igen. Det har blivit mycket stall och häst som alltid, men även lite prat och allt sådant. Shopping har vi som alltid hunnit med, som ni antagligen märkte av i måndags.

Nu sitter jag här med ett x antal bilder som ska redigeras, har lite kvar från gårdagens pass och även alla bilder från dagens pass. Det kommer bli en hel del bilduppdatering här på bloggen framöver, jag tänker dock dela upp det lite för att slippa bomba bloggen med massor av bilder på en dag. Planen är därför att ladda upp ett inlägg med bilder per dag nu framöver för att varva det med den vanliga uppdateringen. Så håll utkik!

Blev en riktigt stallkväll idag, skulle fixa stallet och brodda ponnyer. Stallet fixade jag inte precis i en snabbtakt, tog prat- och mobilpauser mellan de olika sysslorna eftersom jag inte kände att jag hade speciellt bråttom. Älskar att bara strosa runt och bara njuta av att vara i stallet ibland, det är sällan jag har den tiden till vardags. Mamma och Johanna kom sedan med en broddleverans till stallet (de har varit på Hööks idag) så nu har ponnyerna broddar i trakterna i alla fall runt om så det slipper halka runt som bambisar på hal is. De ska snart skos om och få både sulor och brodd runt om, men nu har de tills vidare i alla fall.


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback