Inspirationskickar

Publicerat av Jennie Börs den 02 November 2012 kl. 15:17 i Allt & inget
Just nu känner jag att jag har flera milstolpar att se fram emot, hela tre roliga händelser kommer jag att få uppleva under det närmaste halvåret. Jag är så otroligt tacksam att jag och Johanna, tackvare våra föräldrar och vår farmor, kommer få uppleva tre så pass stora evenemang! 

Till att börja med, på onsdag eftermiddag rullar vi ner mot Strömsholm för att gå på clinic med självaste världsettan Rolf-Göran Bengtsson. Fattar ni vilken häftig upplevelse!? Jag är visserligen en dressyrryttare som inte hoppar mer än nödvändigt, men jag tror ändå att det kommer vara otroligt lärorikt och intressant att faktiskt få uppleva det. Det kommer garanterat finnas saker som jag kan snappa upp, saker som överlag kommer kunna förbättra min ridning oavsett om det gäller hoppning, dressyr eller markarbete. Långsiktigt vill jag dessutom lära mig att hoppa på riktigt, utan en rädsla som ligger och gnager i bakhuvudet.


Därefter har vi det mest traditionella, Stockholm International Horse Show i Globen. För sjätte året i rad besöker jag och Johanna evenemanget, det har blivit en tradition som inte går att bryta på något sätt. På lördagen besöker vi dressyrshowen och sedan spenderar vi några timmar i Anexet för att göra så mycket som möjligt av shoppingen. Sedan har vi biljetter till alla söndagens shower, antagligen blir det även lite småshopping på det. En hel helg fylld med massor av häst helt enkelt och bra ridning, känns som att vi vuxit ifrån själva showerna på ett sätt däröfr väljer vi att bara se själva tävlingarna. Fotografering och shopping på det, kan det bli så mycket bättre?


Slutligen ska vi under nästa år prova på någonting helt nytt, nämligen Göteborg Horse Show. Jag och Johanna ska själva åka tåg ner och bo på hotell i tre nätter, sedan kommer vi besöka Scandinavium under lördag förmiddag och söndag eftermiddag. Vi kommer allså se båda världcupfinalerna, vilket även är den största anledningen till varför vi har valt att åka. Det ska bli roligt att få uppleva någonting helt nytt, att besöka SIHS är så naturligt i dagens läge. Jag tror i alla fall att det kommer bli helkul, hästar, shopping och fotografering!

Alla evenemang kommer garanterat att ge mig massor av nya inspiration, ur flera olika aspekter. Fotografering, shopping och framför allt ridningen. Jag kan knappt vänta, jag önskar verkligen att tiden går fort nu!

Ska ni besöka något eller några av följande evenemang?
 

Kommentarer
Kommentar av: Maria

Åh, vad roligt! :) Jag ska till Stockholm Horse Show jag med, det är också en tradition i min familj så det kan man ju inte missa heller! ;)


Svar: Har tänkt i flera år att "jag behöver inte gå i år", men det slutar alltid med att vi skaffar biljetter ändå, haha. :) Det går liksom bara inte att missa!
Jennie Börs

2012-11-02 @ 17:06:36
Blogg: http://marshias.blogg.se
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback