Ett år, på gott och ont

Publicerat av Jennie Börs den 20 November 2012 kl. 09:50 i Allt & inget
Den här dagen kan ses på både ett positivt och ett negativt sätt, det är en dag som representerat såväl avsked som välkomnande. För ett år sedan var det dags att slå igen kapitlet Tomacs Evita i mitt liv för att istället öppna ett annat, nämligen Cristalls Jumanji.

Jag är så oerhört glad att jag fick möjliheten att lära känna Evita. Hon var(är) egentligen inte alls min typ utav ponny och hade jag provridit henne för köp, då hade hon garanterat varit mitt sista val. Evita är alltid Evita, men det är även anledninget till varför hon är så oerhört speciell. Jag är bara så glad att jag fick chansen att lära känna henne. Saknaden finns alltid där, jag tänker ofta på henne och funderar på hur livet sett ut om vi fortfarande haft henne kvar.

Sista gången någonsin på min fina prinsessas rygg.

Nu är det istället Jumanji som står där i boxen, sedan ett år tillbaka. Det har varit ett väldigt roligt och händelserikt år, med såväl motgång som framgång. Jag är garanterat säker på att Jumanji var rätt val av ponny, det finns så mycket positiva sidor med honom. Det har varit en ära att få lära känna honom och än har han många år kvar i vår ägo.

En av många fina bilder som tagits under året, bildinlägg kommer givetvis senare under dagen!

Två helt olika ponnyer, men samtidigt har de sina likheter. De båda har och kommer att ha sina egna speciella plats i mitt hjärta, platser som bara tillhör dem. Tack för allt ni gett mig, allt ni kommer att ge mig. Ni är speciella, älskade vänner. 

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback