Bloggar som inspirerar mig

Publicerat av Jennie Börs den 12 November 2012 kl. 10:05 i Tankar & åsikter
Jag är en sådan person som besöker de bloggar jag följer ett x-antal gånger per dag, något som antagligen har att göra med att jag ständigt har tillgång till internet. Så fort jag inte vet vad jag ska göra, så klickar jag mig in på de bloggar som jag följer (en hel hög kan jag meddela). Men bland alla dessa bloggar finns det framförallt två som inspirerar mig lite extra mycket, vilket gör att de även besöks ytterligare några gånger per dag. Uppdateringen på bloggarna må inte ligga på topp i dagsläget, men det undangår inte att personerna bakom bloggarna inspirerar mig extra mycket. 

 
Till att börja med har vi Linn Forsström, vars blogg jag följt noggrant i säkert över 1,5 år nu. Bakom bloggen finns det en tjej med massor utav kloka åsikter kan jag säga, hon är dessutom enormt duktig på att få fram dem på ett bra sätt med träffsäkra ordval. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag läst vart enda ord som hon publicerat på sin blogg, jag har till och med gått tillbaka i arkivet och läst de inlägg hon publicerat innan jag hittade in på bloggen. Med nöje har jag läst vart enda ord, oavsett om det handlat om åsikter, vardag, träning eller tävling. Den resan jag fått följa genom hennes blogg, den vill jag även fortsätta att följa. Jag uppfattar dessutom Linn som en väldigt trevlig person med ett sunt tänkande, som dessutom är väldigt målmedveten när hon vet vart hon vill. Det gör att hon inspirerar mig väldigt mycket samt är en bra förebild.

Jag har själv tävlat mot Linn på NF-SM, rasen är nämligen den dominerande bland hennes ponnyer. Ponnyerna är i övrigt i en liten blandad kompott när det kommer till utbildningsnivå, utseende och så vidare. Gemensamt för dem alla är däremot att de alla verkar ha sin egna lilla charm. Cherry är den som jag sett mest av (då även i verkligheten) och det är en väldigt vacker ponny som drar till sig blicken, måste jag säga.

Linn har tyvärr stött på den ena motgången efter den andra under 2012, vilket lett till att bloggens uppdatering har minskat. Jag förstår dock henne till fullo och även varför all information är utelämnad, men även det respekterar jag fullt ut. Det ska mycket till innan jag slutar följa Linns blogg, den kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat.

 
Vi har sedan Matilda Holmström, vars blogg jag följt sedan den startade. Under TLOP-tiden klickade jag mig in lite då och då, men den bloggen fångade aldrig mitt fulla intresse. Bakom bloggen hittar vi en Matilda som vågar diskutera och visa sina åsikter inom flertalet ämnen som ibland kan vara lite känsliga, men hon uttrycker sig verkligen på ett väldigt bra sätt när hon vill skapa en debatt. Hon engagerar verkligen sina läsare genom sitt skrivande när det kommer till debatt. Tänkandet hon har upplever jag dessutom som sunt och klokt. I övrigt får läsaren följa Matilda genom träning och tävling, det är alltid detaljerade beskrivningar som är intressanta att läsa. Matilda verkar även hon vara en trevlig person med sunt tänkande, målmedvetenheten finner jag även här. Hon vet precis vart hon vill och hon är beredd att göra allt för att nå sina mål, vilket gör att även hon är en stor inspirationskälla och förebild för mig,

På hästfronten har vi fuxstoet Warum Ich, kallad Wanda, en häst som även hon är väldigt vacker att se på. Tyvärr har jag endast sett henne på bild och film, jag var bra sugen på att åka till Falun för att se ekipaget i verkligheten under en tävling, men jag hade tyvärr annat att stå i då. Tidigare fick vi även följa Marrón innan hon såldes, en häst som jag verkligen skulle vilja se mer utav.

Matildas uppdatering har även den varit lite svajig den senaste tiden då hon är mitt uppe i slutspurten av skolan samtidigt som körkortet ska tas och följande i en kombination med häst, jag tror ni löser matten själva. Jag nöjer mig däremot med den uppdatering som hon bjuder på i dagsläget, jag kommer fortsätta vara en trogen följare tills hennes liv hektar ner sig igen.

Har ni någon eller några bloggar som inspirerar er lite extra mycket? Vilken/vilka och varför?

Kommentarer
Kommentar av: Matilda Holmström

Åh, vad glad jag blir!! 1000-tack för dina fina ord! Ska verkligen börja ta tag i uppdateringen igen, det är ju så kul att blogga :D Speciellt när man får läsa sånt här om en själv! Kram!!

2012-11-21 @ 09:55:25
Blogg: http://matildaholmstrom.se
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback