Utmaning

Publicerat av Jennie Börs den 04 Maj 2012 kl. 10:02 i Allt & inget
Den 23 maj har vi en Pay and Ride på klubben, trots att det är mitt i en svärm av tävlingar har jag valt att vara med. Jag och Miro ska prova att rida ett helt nytt program, som är lite mer avancerat än vad vi tävlar idag. Vi ska prova att rida Lag 03 (Lagtävlan 2003 för ponnyallsvenskan). Det blir en hel del nytt som vi ska göra där inne på banan, men det är det som är utmaningen. Lika bra att passa på att ta chansen på en klubbtävling, för att se vad vi behöver jobba med.

Hade det funnits LA:1 som alternativ skulle jag valt det, men nu är inte så fallet. Men med lite extra träning på vissa delar av programmet borde det inte vara några större problem. För Miros del tror jag att det är bra att det händer lite mer i programmen, då blir hans huvud sysselsatt och han slipper tänka på allting runt omkring. Vi kan alla moment i programmet , det enda som är nytt är galoppserpentiner då vi inte provat det innan. Miro är dock väldigt stark i sin förvända så länge jag sitter rätt och rider ordentligt. Sedan har vi ryggningen, den är han fortfarande lite osäker i men det ska förhoppningsvis gå bra ändå.

Ska se till att se över alla rörelser efter helgens tävling, sedan ska vi ta en liten bit i taget. Hinner med någon dressyrträning innan också förhoppningsvis. Ska bli roligt och spännande att få prova ett nytt progarm också, LC och LB är ganska uttjatat i mina ögon nu för tiden ... NU KÖR VI!



Kommentarer
Kommentar av: Maja

Lycka till !! :)

2012-05-04 @ 18:30:56
Blogg: http://majawallstrom.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback