Ur garderoben: Hjälmar

Publicerat av Jennie Börs den 19 Maj 2012 kl. 11:03 i Utrustning
Lamicell Master Pris: ca 1.000:-

Köptes våren 2011 eftersom jag ville ha en vardagshjälm att slita på, ångrar absolut inte mitt köp. Hjämen sitter bra på huvudet, är otroligt lätt och andas väldigt bra. Innerfodret är urtagbart och går att tvätta, vilket är väldigt smidigt. Utsidan av hjälmen är enkelt att tvätta av även den. Hjälmen är dessutom försedd med reflex, på ett snyggt sätt så att man inte ens tänker på det. Kan varmt rekomendera hjälmen, den är helt klart sina pengar. Vill du ha en skön och samtidigt snygg hjälm till ett bra pris, det här är svaret.


Gatehouse Hickstead Pris: ca 1.100:-

Hjälmen köptes vintern/våren 2010. Jag red fortfarande endas på ridskola och ville ha en sammetshjälm med beiga remmar, som var skön och inte allt för dyr. Den här hjälmen stämde in på alla de punkterna. Första året användes hjälmen till allt, från vardag till tävling. När Lamicellen köptes blev det en finhjälm. Hjälmen är ganska ovalt formad, därför bör man inte ha ett runt huvud för hjälmen. I övrigt är den väldigt snygg och den sitter bra på mitt huvud. Kan varmt rekomenderas till den som vill ha en snygg och skön dressyrhjälm till ett bra pris.


Charles Owen John Withiker Pris: ca 1.500:-

Hjälmen köptes i år och även den är en finhjälm. Det här är drömmarnas hjälm, en hjälm som jag velat ha i säkert 2-3 år. Hjälmen har allt: passformen, komforten, utséendet. Finns inte ord som beskrivet hur skön den här hjälmen är att ha på huvudet, den sitter som gutet. Tro inte att det är samma sak som en vanlig Charles Owen, jag provade båda på Aubiose och den här ÄR skönare enligt mitt tycke. Rekomenderarer hjälmen tusen gånger om, den är helt klart värd sina pengar!

Kommentarer
Kommentar av: Maja

Skulle också behöva någon mer hjälm. Alltid bra att ha extra, :)

2012-05-19 @ 20:21:17
Blogg: http://majawallstrom.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback