Säterbygdens Ridklubb: 19 maj 2012

Publicerat av Jennie Börs den 19 Maj 2012 kl. 21:29 i Tävling
Idag har Johanna och Jumanji gjort sina första starter på lokal nivå. Enligt mitt tycke gick det väldigt bra, man ser verkligen hur det går framåt och det är alltid roligt. Är ni intresserade av hennes åsikter om dagen, titta in på hennes blogg!

80cm (LD)
Johanna red verkligen bestämt banan igenom, lät honom inte tappa galoppen eller så. De fick ett väldigt bra flyt och det enda som var "något" var att han tittade lite på ett hinder, men Johanna tröck över honom och sedan var det bra. Det blev en CR!

90cm (LC)
Johanna red bestämt även i den här klassen, efter fyra hinder försvann dock galoppen lite. Jumanji tog  sin chans på femman och tittade lite eftersom galoppen inte var 100%, där av ett stopp. Blev samma sak på sexan. De båda hindren han stannade på var lite mer "tittiga", Jumanji tittar inte egentligen utan utnytjar mer situationen. Efter de två stoppen kom Johanna dock tillbaka till rätt ridning och hoppade sista linjen utan problem. Ett stort steg framåt att hon kan komma tillbaka till sin ridning efter det blivit lite slappt!

Bilder från dagen kommer antagligen under morgondagen. :)

Kommentarer
Kommentar av: alva

hej vad kul att hitta en blogg om nf ponnyer! jag har new forest! kram!

2012-05-19 @ 21:45:30
Blogg: http://hastalva.blogg.se/
Kommentar av: Maria

Då är han exakt som min ponny, han utnyttjar också situation och stoppar när han ser en möjlighet även fast han egentligen inte tycker att det arken är läskigt eller för högt, haha. Typiskt valackar! ;)

2012-05-19 @ 21:56:07
Blogg: http://marshias.blogg.se/
Kommentar av: alva

verkligen, verkligen!!

2012-05-20 @ 20:20:55
Blogg: http://hastalva.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback