Miro - 18 maj 2012

Publicerat av Jennie Börs den 18 Maj 2012 kl. 22:03 i Ridpass - Miro
Var en pigg och glad Miro som vilat i två dagar, sedan blev det ju inte sämre för att vädret var helmysko (blåste storm och en blandning mellan regn och strålande sol omvartannat) och full rörelse runt omkring. Han skötte sig bra i alla fall, var lite småspänd och ville hålla koll men annars var han snäll. Red fram ganska länge i ett lugnt tempo, han fick jobba ganska fritt.

Började sedan med lite ordentligt arbete, en blandning mellan allt. Skänkelvikningar, 10m åttvolter, mellantraver, galoppjobb med 10m volter, diagonaler och serpentiner. Bitvis kändes det riktigt bra för att i nästa sekund sitta på ett ånglok som tog saker i egna händer, men så kan det vara ibland. Han vill så gärna göra rätt, ligga steget före och bara visa mig vägen. Men i det stora hela kändes det bra, otroligt roligt att få rida honom efter två dagars uppehåll! Han är den bästa.

Han har även lekt lite hingst idag. Eftersom vi har tävlingar imorgon hade de börjat ställa fram infångare som var riktigt farliga enligt honom. Blåser upp sig, spänner nacken och trippar förbi - men jävlar vad snygg han är alltså! Blir ju inte sämre av att vinterpälsen försvinner mer och mer för var dag som går.



Kommentarer
Kommentar av: Emma

Så jäääkla snygg häst! Åh :D

2012-05-19 @ 14:13:23
Blogg: http://thelittlemupp.wordpress.com
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback