Hedemorabygdens Ridklubb: 27 maj 2012

Publicerat av Jennie Börs den 27 Maj 2012 kl. 21:08 i Tävling
Kändes helkonstigt att starta så sent som 12.00, men helt underbart att kunna sova en bra stund på morgonen trots att jag både behövde packa och knoppa innan avfärd. Miro blev inte alls så arg som han kan bli när han blir kvar inne själv, han kanske förstod att det var tävling på G helt enkelt.

LB:1
Framridning: Framridningen blev bara så bra. Redan från början var han med på precis vad jag ville och så flöt det på. Var mjuk och fin, bjöd på framåt och allting bara fungerade. Han kändes verkligen fin i alla tre gångarter och det enda som krånglade var en fattning åt höger då han surade ur lite grann. Red runt med ett leende på läpparna på min fina ponny, visst spände han till lite då och då, men det igronerade jag bara och red igenom.

På banan: Inne på banan blev jag på tok för passiv i min ridning, det blev mest att jag åkte med ochh stryde runt programmet. Miro spände till lite här och var, men han var faktiskt inte så seg som han blivit inne på banan nu på slutet. Bortsett från att jag glömde bort att rida ordentligt gick väl programmet ganska bra + att vi skutta innanför spåret i högerfattningen (dressyrstaketet attackerade, eller nått). Vad min kassa ridning berodde på vet jag inte, men tror att det finns fler bidragande effekter. Kanske var det för att framridningen gick bra och därför blev jag bekväm inne på banan, kanske var det värmen. Vad vet jag, men jag red då för sjutton inte och det är jag otroligt arg på mig själv för. Så här i efterhand tror jag dessutom att jag hade lite långa tyglar och av någon anledning har jag börjat luta migg tillbaka lite överdrivet mycket, antagligen någonting som hänger ihop.

Resultatet slutade på 57,93%, mycket 6:or, några 5:or, två 7:or och en 4:a. Nu laddar vi om till nästa helg och då jäklar ska jag rida som bara den!







Kommentarer
Kommentar av: Maja

Går säkert bättre nästa gång ! Tycker det ser super fint ut iallafall. :)

2012-05-27 @ 22:00:07
Blogg: http://majawallstrom.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback