Dagen

Publicerat av Jennie Börs den 19 Maj 2012 kl. 21:15 i Vardag
Idag har vi haft lokal ponnyhoppning på klubben, dock blev det en väldigt kort dag med få starter. Förmiddagen spenderades helt enkelt där, som lite fotograf, hästskötare och funktionär. Miro var lite småupprörd eftersom han inte fick komma ut i hagen imorse, extra jobbigt blev det när Jumanji gick iväg för att tävla. Livet är orättvist enligt en viss ponny ibland, tur att han är väldigt söt!

När tävlingarna var slut fick Miro komma ut i alla fall, han gick uppblåst hela vägen ner eftersom hans anläggning inte var som den brukade. Väl i hagen tog han sig sina försenade morgonrullningar för att sedan leka hingst. Vid ett tillfälle stylade han ordentligt, en bakdelsvändning på endast bakbenen: de ni!


Tokponny förra året. Det värsta är dock inte med ...

Var sedan hem en vända för att äta. Hade med mig sadeln hem så smorde även den inför morgondagen, tränset fixade jag igår. Tog stövlarna i samma veva. Var upp till stallet ännu en gång för ridning och när jag ridit klart hjälpte jag Pernilla in med hästarna. Badning av ponny stod näst på schemat och därefter knoppning.

Nu står Miro ren och fin i stallet och laddar inför morgondagen. Jag sitter här hemma och gör det samma. Imorgon kör vi!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback