Miro - 5 mars 2012

Publicerat av Jennie Börs den 06 Mars 2012 kl. 08:05 i Ridpass - Miro
Tränade som sagt för Pernilla i Hedenslund, en väldigt bra träning om jag får säga det själv. I framridningen var han ganska tittig vilket gjorde att tempot inte var det bästa, men det lösta sig snabbt! Fick börja med att bara trava på volten i lättrindning och ställe och böja igenom honom, speciellt i högervarv. Galopperade sedan, öppnor på lånsidorna i ett friskt tempo.

Travarbetet bestod av att få honom att bära sig själv helt och hållet, så fick lägga fram handen och bara rida på till han tog tag i den av egen maskin. När han gjorde det blev han jättefin, men jag kan säga att det krävdes väldigt mycket ridning! Det blev även mycket framåttänkande för att han inte ska tappa bjudningen, men ju mer han kommer igenom desto mer kommer hans egen motor igång. Vi gjorde även några slutor i varje varv, känns som år och dagar sedan jag gjorde det sist. Det gick bra i alla fall, man måste dock hålla reda ordentligt på rumpan då han gärna tar in den lite för mycket.

Jag är väldigt nöjd med träningen, känns riktigt bra inför den kommande tävlingssäsongen. Kommer dessutom hinna med en Göranträning och en till Pernillaträning innan det är dax för första tävlingen!



Kommentarer
Kommentar av: Maja

Kul, att det gick så bra ! :)

2012-03-06 @ 19:11:33
Blogg: http://majawallstrom.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback