Miro - 3 mars 2012

Publicerat av Jennie Börs den 01 Mars 2012 kl. 22:43 i Ridpass - Miro
Idag fick vi ta oss en promenad. Det var väldigt bokat i ridhuset och dessutom bara med aktiviteter som jag kände att jag skulle hålla mig utanför (hoppning och longering), dock ändrade det sig så jag hade kunnat ridit i alla fall. Något surt men sånt är livet.

Vi tog oss i alla fall en mysig promenad i vårsolen! Miro ska helst promeneras en dag i veckan, brukar i vanliga fall ta den i anslutning till en träning/hårdare ridpass men det fick bli idag den här veckan. Vi gick först en bit genom Dalsby, vände lite tidigare än vanligt då jag planerat att ta reningsverksbacken på hemvägen. Vi gick bara ner för den brantaste delen av reningsverksbacken och vände sedan, då det var lite halt för mig utan broddar. Avslutade med att gå bort till gångvägen och vända, bara för att vi ska gå förbi stallplanen utan att gå in på den.

Miro var väldigt duktig! Han håller tempot, är inte överdrivet rädd eller spänd och han går med öronen framåt och njuter av promenaden. Nu har vi även börjar lagt till ryggningar under promenaden + att jag avslutade med några på gräsmattan vid stallet. Han ryggar bra på kommando och så, dock behöver vi träna på att rygga rakt när vi inte har vägkanten som hjälp.



Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback