Stallmys

Publicerat av Jennie Börs den 07 Juni 2012 kl. 20:53 i Vardag
Hade insläppet idag och när vi fått in alla hästar ställde jag mig och mockade åt våra ponnyer. Tittade sedan på Johannas lektion, dressyr med tagen bakdel/sluta stod det på dagens schema. När hon ridit klart ställde jag mig för att borsta och rykta en riktigt dammig Miro, var sådär att han blev lortigare desto mer jag borstade.

Annars har jag bara varit ute och betat i en halvtimme med Miro, tillsammans med Johanna och Jumanji. De tyckte allt att det var gott med mat och Miro kan få tröstäta lite nu när han inte är helt hundra bra. Han är lite skeptiskt till att det bara är ytterst lite kraft, soja och hö som hans mat består av just nu ... Därför blev han lite extra glad åt gräset!

Uppdatering på halt häst fronten är lite oklar, fortfarande svullen men han står inte alls och vilar sig på benet längre i alla fall. Idag flyttade han sig dessutom direkt utan tvekan när jag skulle flytta honom i boxen! Tobbe skulle svänga förbi imorgon lät det som, så vi får helt enkelt se om han kan hitta något med hoven.

Jag hoppas i vilket fall på att det inte är något allvarligt. Vill inte att min ponnyprins ska ha ont!



Kommentarer
Kommentar av: Pernilla

Skönt för honom att få komma ut på bete snart då så han kan få ta det lite lugnt. kenske därför han blivit "dålig" för att han gått så hårt så länge? :)

2012-06-07 @ 21:16:40
Kommentar av: Linnea jansson

Hej,Linnea här jag som har Acke!

Jag ska vara med på KM i säter i både hoppningen och dressyren!

Undrade om du ville fotta då?

2012-06-07 @ 21:27:27
Blogg: http://perfektridningg.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback