Miro - 30 juni 2012

Publicerat av Jennie Börs den 30 Juni 2012 kl. 19:51 i Ridpass - Miro
Idag åkte dressyrsadeln på trots att vi mest skulle göra grundjobb, men det är lite enklare att komma åt honom i den. Red på ett fyrkantsspår, dock står det hinder överallt men lyckades få till ett spår med väldigt rundade hörn, men det fungerade fint. Miro kändes allert och med på noterna på en gång, travade på framåt redan från början och accepterade mina två växlar väldigt bra i både traven och galoppen.

Efter en lång och ordentlig framridning i lättridning i alla gångarter med flertalet skrittpauser emellan satte jag mig ner i traven och fortsatte arbetet. Red runt på mitt fyrkantsspår och växlade mellan mina växlar, Miro lyssnade jättebra och kändes fin! Skulle sedan galoppera lite och rida några volter, så länge jag höll mig på fyrkantsspåret fungerade det bra i alla fall. Högervolterna blev ganska bra på en gång, medan vi hade världens diskussion i de åt vänster. Miro gav mig två alternativ, utåt/rakställd eller förböjd och tappa ut ytterbogen. Efter många om och men, korringeringar hit och dit fick vi till en eller två bra volter i alla fall!

Fortsatte sedan travarbetet nedusttet på fyrkanten och la lite volter även där, samma sak i de olika varven där. Tillsult fick jag till bra volter i båda varven, men åt vänster fick jag ta samma diskussion även i traven. Jag är i vilket fall väldigt nöjd med passet, för Miro bjöd verkligen på sig själv bortsätt från det lilla i volterna. Han hade en otroligt bra bjudning och jag hade verkligen ett leende på läpparna större delen utav passet just för att allting verkligen flöt på.

Jag jobbade mycket med mig själv under passet, dessutom. Titta rakt fram, inte ta åt mig högerhanden och inte hamna i bakvikt. Personligen tyckte jag att jag skötte det bra!


Pass i våras.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback