Miro - 16 juni 2012

Publicerat av Jennie Börs den 16 Juni 2012 kl. 22:59 i Ridpass - Miro
Red det vanliga traditionella "dagen-före-tävlings"-passet idag, för att göra en sista snabbcheck inför morgondagen. Rakriktning och stora volter, Miro var fin i alla gångarter. I travarbetet blev det mest sådant jobb, förutom några skänkelvikningar för att känna av lite.

I galoppen la jag även till fattningar från skritt. Den här veckan ha Miro kommit på att skrittfattningar för högerskänkeln är väldigt jobbigt, därför försvarar han sig samt smiter undan genom att backa. Idag gjorde han det en eller två gånger och det är bara att bli arg på honom, för det är inte rätt någonstans. Fattningarna blir därför ganska kravlösa nu, det enda han behöver göra är att svara på hjälpen för att han ska känna att det är lätt. När han gör en fatting utan att tjafsa får han dessutom massor av klappar på halsen som beröm, då blir han så mallig så eftersom han vet att han gjirt något bra. Det var skönt att han kunde släppa det så fort idag, det är så tråkigt att behöva bråka med honom.

Miro kändes i ala fall väldigt mjuk och fin idag. Han får ett extra plus för galoppen, den var verkligen superhärlig idag! La någon 10m volt och de satt prickfritt! Framåtbjudningen är det dessutom inget fel på (så länge han inte backar, haha), han knallar på som bara den! Duktig ponny, nu laddar vi inför imorgon!

Kommentarer
Kommentar av: Johanna Börs

SV: Det är klart, han kommer alltid vara bästa ponnybus! ;)

2012-06-16 @ 23:47:16
Blogg: http://johannabors.blogg.se/
Kommentar av: Sandra - TeamGustafsson

Nike har det också lite svårare med höger galoppen från skritt, men hon börjar bli bättre!

Bara träna på!



Lycka till idag!

2012-06-17 @ 09:57:22
Blogg: http://teamgustafsson.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback