Föreningen Storbyns Ryttare: 30 juni 2012

Publicerat av Jennie Börs den 30 Juni 2012 kl. 21:47 i Tävling
Sista dagen på meetinget är nu över för vår del. Det blev en relativt lång dag där eftersom Johanna startade ganska tidigt och sedan hade lång tid mellan klasserna, + att vi stannade kvar och tittade på b- och c-ponnyerna i nästa klass. Tävlingen för Johanna och Jumanji's del har varit både bra och dålig, beroende på hur man vill se det.

85cm (LD+5)
Ett stopp på första hindret, två på andra. Det resulterade som ni antagligen förstår i uteslutning. Faktum är att det inte var Johanna som gjorde fel idag, hon gjorde allt rätt. Jumanji däremot bjöd inte till alls, man såg verkligen hur han bjöd på transportsträckorna för att sedan börja sacka ihop genom svängen.

90cm (LC)
Till den här klassen kom Cissi och hjälpte Johanna, på framhoppningen såg han riktigt fin ut! På banan hände samma sak som i den första klassen, den här gången var det dock två stopp på ettan och ett på tvåan.

På ett sätt har de nu kommit ett steg längre och nu blir det träning framöver för att få Jumanji att förstå att han måste bjuda till på banan också. Mer detaljerat om allting dyrker upp på Johannas blogg!


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback