Drömhästen?

Publicerat av Jennie Börs den 07 Juni 2012 kl. 21:15 i Allt & inget
Flera av er känner säkerligen igen er när jag nämner följande: dödtid = leta hästar på hästnet. Jag är in där minst en gång om dagen under skolveckorna för att "reka läget", storhästar och d-ponnyer i kategorin dressyr är mest välbesökt från min sida. Ibland slinker jag även in för att titta på söta shettisar eller b-ponnyer, ibland även c-ponnyer. Det är faktiskt sällan jag blir speciellt strötförälskad i någon häst eller ponny, visst kan jag hitta fina men det är sällan jag drömmer mig bort i en annan hästvärld.

Grejen är bara den, att just nu har jag hittat ett sto som jag verkligen blivit störtförälskad i. Om sanningen ska fram så har jag alltid varit lite småkär i henne, då jag kände till henne redan innan hon kom ut på annons. Det går inte en rast i skolan utan att jag är in och läser hennes annons, tittar på bilder och filmer på henne. Vad det är som gör henne så speciell kan jag inte riktigt sätta fingret på, men jag tror att det kan ha att göra med att hon påminner mig om en annan. Typmässigt är hon raka motsattsen till vad jag vill ha den dagen jag köper storhäst, färgen är väl det enda som jag faktiskt har tänk lite på men den är fortfarande inte helt rätt.

Hade det varit aktuellt med storhäst hade jag utan tvekan velat provrida henne, för det är något i mig som säger att hon är en häst för mig. Jag har dock 1,5 år kvar på ponny och det tänker jag ta vara på, aldrig någonsin att jag gör mig av med min prins för tidigt. Vi har så mycket kvar att ge världen där ute!

Vad det är för häst tänker jag dock inte gå ut med, det får bli min lilla hemlighet. Finns vissa som vet vem det är och det får helt enkelt stanna där.


Kommentarer
Kommentar av: Maja

Ponnytiden vill man inte missa !!

2012-06-07 @ 22:31:33
Blogg: http://majawallstrom.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback