Dressyrstövlar

Publicerat av Jennie Börs den 18 Juni 2012 kl. 21:37 i Utrustning
Redan innan jag köpte mina nuvarande stövlar, ett par Mountain Horse Supreme High Rider, var jag i tankarna inne på att köpa mig ett par dressyrstövlar. Det slutade dock med MH-stövlarna på grund av flera olika anledningar, men framför allt för att de var otroligt snygga, mjukt och fint läder och dessutom var de lättilgängliga. Idag kan jag till viss del ångra mitt val, men samtidigt är jag otroligt nöjd med mina stövlar.

Mina tankegångar går ofta i dressyrstövlarnas värld, jag skulle så gärna vilja ha ett par i min ägo. Både mitt sunda förnuft och min plånbok säger dock nej till affären, trots att jag egentligen har råd med god marginal. Någon gång i framtiden ska jag däremot ha ett par, den saken är säker.

Stövlarna ska då specialbeställas så att de passar mig, jag kan inte köpa normala för de passar inte. De ska ha dressyrbåge och dragkedja på insidan, de är mina krav just nu och sedan får vi se vart framtiden leder mig. Vilket märke jag ska välja är största problemet just nu, det finns ju så mycket att välja emellan ...



Kommentarer
Kommentar av: Emma

Königs! <3 Har ett par, sjuuukt sköna! :)

2012-06-18 @ 22:31:16
Blogg: http://thelittlemupp.wordpress.com
Kommentar av: Linn Forsström - livet på Stuteri Ängsbacken

Cavallo Piaffe Plus!
De är underbara när man väl ridit in de... fast det tog inte alls lång tid för mig. Dessutom är de lätta att få riktigt blanka, mumma!

2012-06-19 @ 23:46:39
Blogg: http://linnforsstrom.blogg.se
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback