Vetlandaortens Ryttarföreing (NF-SM): 22 juli 2012

Publicerat av Jennie Börs den 25 Juli 2012 kl. 23:50 i Tävling
Tävlingens sista dag, eftersom det bara är hoppning under söndagen var jag tävlingsfri. Ganska skönt faktiskt, men jag agerade såklart hästskötare åt Johanna. Vetrinärbesiktigade Jumanji åt Johanna också eftersom hon hade så ont i halsen, så hon kände inte för att springa. Vetrinären som besiktiga var den samma som besiktiga Miro inför köpet av honom, om någon undrade.

Var en trevlig dag, vi var ner ytterligare en gång efter vi lämnat av Jumanji "hemma" i stallet för att titta på Ylva samt äta mat. Hade gärna varit där hela dagen, men vi åkte och hälsade på bekanta i en närliggande stad istället.

90cm (LC)
Johanna startade en LC för dagen, som ingick i kombinationsklassen. Jumanji var taggad som få kan jag säga, Johanna med för den delen. Det slutade med två stopp och en del tidsfel, 21 fel landade på i slutänden. Vi alla var dock otroligt nöjda, första gången de kommer runt en LC på bortaplan! Tidsfelen finns med i planen, Johannas plan vid stopp är nämligen att ta det lugnt och anadas lite innan hon tar om hindret igen. I längden vinner hon på det, det har tidigare blivit en stressfaktior vid stopp som slutat med att han tagit om hindret så fort som möjligt = stopp igen. Ett steg i rätt riktning efter den här starten!

Mer ingående beskrivning kommer ni finna på Johanans blogg!


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback