Shopping @ Granngården

Publicerat av Jennie Börs den 16 Juli 2012 kl. 23:00 i Shopping
Idag har vi varit in en sväng på Granngården och helt oplanerat fick jag med mig ett inköp ut ur butiken. Helt plötsligt sprang vi förbi en låda med rea-produkter, var av innehöll två par Tretornstövlar. Jag tittade in storlekarna, som visade sig vara 36 och 37, därför provade jag det större paret bara för att. I vanliga fall brukar jag ha 38 i skor, men 37 fungerade precis faktiskt.

Jag kollade in prislappen, 70% på 999:-. Efter en del funderande bestämde jag mig faktiskt för att köpa dem, lite spontant sådär. Jag trode aldrig att jag skulle köpa ett par grå Tretorn Comfort eftersom jag inte tycker att modellen är supersnygg. 300:- är det däremot värt att lägga på ett par halvsnygga stövlar, jag menar, de blir verkligen ett par hemmastövlar att slita på. Tänk vad skönt att kunna rida i lera utan att behöva smörja skor och chaps i 30 minuter efteråt, de här kan jag bara torka av lite snabbt. Går stövlarna sönder så gör det dessutom inte så mycket, så det blir helt enkelt ett par perfekta hemmastövlar.


Kommentarer
Kommentar av: Anonym

hur får du texten ända ut i kanterna om du förstår hur jag menar? =)

Svar: Hej! Förlåt för sent svar, har tyvärr inte haft tillgång till att svara på din fråga ordentligt. Du kan få texten ut i kanterna genom flera olika metoder, endera genom att välja det i den "vanliga" skrivrutan uppe där du kan centrera texten, då kodas det automatiskt. Annars kodar du in det i HTML-rutan. Jag har löst det på det enklaste sättet, genom att lägga in det i min stilmall. Leta upp avsnitten /** Post's body text **/.entrybody { och se till att det står text-align: justify; någonstans i det avsnittet. Hoppas beskrivningen var till hjälp, annars får du höra av dig igen så kan jag ge en mer detaljerad beskrivning. :)
Jennie Börs

2012-07-17 @ 12:39:51
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback