Shopping åt höger och vänster

Publicerat av Jennie Börs den 11 Juli 2012 kl. 23:12 i Shopping
Idag har det blivit shopping, eller ja, inte bara shopping utan även paket i brevlådan och hos DHL. Till att börja med ramlade det ner ett roligt paket i brevlådan, från Equi Design. Jag beställde en plastrong därifrån i början utav sommaren och nu har den kommit, alldeles lagomt till NF-SM precis som planerat. Ni som varit in på deras hemsida vet säkerligen hur mycket fint det finns att välja bland, men det slutade med den här lite enklare. "Less is more".


Tillsammans med paketet i brevlådan fanns det även ett AVI. Jag och Johanna passade i förra veckan på att beställa hem ett schabrak från DM, eftersom det var 60% på allt i kollektionen. Ynka 200:- betalade vi inklusive frakt, mycket prisvärt då jag är väldigt nöjd med mitt andra schabrak därifrån! I samband med uthämtningen av schbraket hämtade pappa ut en sadel till Jumanji som vi hyrt från sadelmagasinet.


Jag och Johanna har dessutom varit upp på stan och letat efter flytande galltvål. Efter ett misslyckat försök hos Konsum hittade vi det på ICA, så nu ska alla vita tävlingskläder och schabrak bli rena! 


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback