Miro - 17-18 Juli 2012

Publicerat av Jennie Börs den 18 Juli 2012 kl. 16:19 i Ridpass - Miro
Både igår och idag har jag tränat för Caroline och eftersom träningarna hade ungefär samma fokus väljer jag att skriva ihop de tillsammans.

Vi började under gårdagen att rida skänkelvikningar, vilket är en av mina största svagheter. Jag har alltid haft otroligt svårt för det och den ena olaten har löst av den andra, men i det stora hela tror jag att det handlar om att jag mest ställer till det för mig själv. Det blev precis som vanligt pannkaka av alltihop när mina händer flyger åt alla håll istället för att bara vara på sin plats och låta skänkeln sköta jobbet. Caroline satt upp och visade/tog igenom efter en stund och sedan fick jag sitta upp och prova igen.

Det svåraste var att göra skänkelvikningarna som i LA:1, för det gick helt okej att bara göra dem in och ut från spåret, då kunde jag nämligen vara mer still. Men så fort jag skulle lägga den som i programmet blev det röriga händer igen. Efter en del om och men fick jag i alla fall till några bra och då gav vi oss.

Idag har vi fortsatt med skänkelvikningarna, det var iprincip det enda vi gjorde förutom några travlägningar och volt för att korrigera. När jag väl gör rätt och in grejar för mycket så blir det bra, men minsta lilla fel från mig och det blir inte bra alls. Även idag fick jag till det efter många om och men i alla fall.

Ridmässigt har jag fått till en bra känsla, speciellt idag. Nu gäller det bara att hålla i och komma ihåg de här skänkelvikningarna som faktiskt blir bra ...

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback