Dagarna försvinner

Publicerat av Jennie Börs den 06 Juli 2012 kl. 14:59 i Vardag
Idag runt lunch var vi till Borlänge för att lämna av Felicia, kan för mitt liv inte förstå varför dagarna jämnt ska rinna iväg så fort...? Vi fick i alla fall några riktigt trevliga dagar tillsammans och att hon kom hit som en överraskning, det kommer vara en av sommarens bästa händelser, helt klart. Vi har planerat in att jag ska åka neråt landet v. 32, så vi ses snart igen i alla fall!

Vi har haft eftermiddags/kvälls-jouren två dagar i rad nu, så det har blivit sena kvällar i stallet. Ett litet planeringsmöte för sommarshowen har vi också hunnit med för den delen. Annars har vi bara haft den skoj och umgåts med varandra. Idag fick vi skynda oss för att hinna rida båda ponnyerna innan det var dags att åka, men vi grejade det.

Tvådagarstävling står på helgens schema, jag är taggad till tusen. Var över en månad sedan jag och Miro tävlade på riktigt (räknar inte med KM) och senaste riktiga tävlingen var på hemmaplan, så det ska bli roligt att få lasta ponnyn i transporten. Jag har redan börjat förbereda lite med stövelpustning och sådant, ikväll blir det att smörja sadel och träns + bada ponnyn. Största fördelen med att inte rida LC är helt klart att jag kan knopoa innan vi åker!

Nu ska jag redigera bilder från dagens ridpass, Miros bilder kan bara beskrivas såhär: 100% Jennie.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback