Svar på länktävlingsfrågor

Publicerat av Jennie Börs den 24 Februari 2012 kl. 10:30 i Allt & inget
1. Vem är vårat stora matvrak?
Jumanji, det måste vara svaret på den frågan. Alla tre är väldigt matglada av sig, men Jumanji är nog värst. Miro kan utan problem lämna några höstrån utan att världen går under och är väldigt kräsen mellan bytet hösilage till hö. Evita är väldigt hungrig av sig även hon, men på någotvis känns det som att Jumanji är snäpper värre. Han vaktar verkligen sin mat och han har till och med lyckads dragit in kanten av en IKEA-kasse i boxen för att få tag i några höstrån! Både Evita och Jumanji är dock riktiga dammsugare ..

2. Vem har blivit biten i sitt vänstra öra?
Miro, toppen av hans vänstra öra är avbitet. Det är verkligen något som ger honom den där extra lilla charmen och förövrigt en av de få saker som skrevs i besiktningspapperen.

3. Vem är väldigt stark samt biter sig gärna fast i sin vänstersida?
Evita, någonting som man verkligen var tvungen att lära sig att igronera när man red henne. Arbete gav även resultat då hon bit efter bit slutade bita sig fast i den sidan. Känslan av att han lika mycket i båda händerna när man red henne var verkligen häftig, speciellt i de perioder när hon var som värst!

4. Vem kommer kommer från Småland?
Miro och Jumanji, de båda köpte vi faktiskt från Småland. Miro kommer från Vetlanda, vilket är jättesmidigt när NF-SM går där nere. 2011 bodde vi hos familjen som vi köpte honom av och vi har redan bokat in oss för 2012! Jumanji kommer i från Jönköping, eller ja, Bankeryd om vi ska vara exakta.

5. Vem är högst i rang?
Miro, han tror att han är störst, bäst och vackrast även om han egentligen är en liten med (hihi). Han bestämde över Evita när de gick tillsammans i hagen och nu är det han som är boss över Jumanji.

6. Vem har tävlat högst klasser i hoppning? (Med tidigare ryttare)
Jumanji, han är tävlad till och med LA+5 med föregående ryttare. Miro och Evita (tror inte hon är tävlad högre i alla fall) är tävlade till och med LA.

7. Vem har Merrie Mercury i sin stamtavla?
Miro, Evita och Jumanji, svaret är helt enkelt alla tre! Miro har honom i femte led på mammas sida, Evita i fjärde led på mammans sida samt femte led på pappans sida och Jumanji i tredje led på mammas sida.

8. Vem provreds den 14:de?
Evita, jag provred henne den 14 december 2010 på en hopplektion. En halvvild och galen ponny som jag skulle vänt ryggen till om det skulle handlat om ett köp, men jag kommer aldrig att ångra att vi tog hem henne på foder! Miro provreds den 30 maj 2010 och Jumanji den 5 november 2011.

UTSLAGSFRÅGA:
Hur många gånger har jag och Johanna tillsammans ramlat av de tre ponnyerna?
17 gånger är det korrekta svaret på den frågan. Jag har åkt av Miro totalt fyra gånger och de andra har inte lyckats fått av mig *peppar peppar ta i trä*. Miro lyckades under mindre än ett år få av Johanna 12 gånger, då framför allt genom att tvärnita och göra en helomvändning på hinder. På framridningen till KM klassen i somras gick Johanna och Evita omkull, det gick bra och resulterade endast något skrapsår!

Länkinlägget kommer upp senare under dagen!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback