Vetrinärbesök

Publicerat av Jennie Börs den 03 Februari 2012 kl. 22:09 i Vardag
Idag har Torkel varit på vaccinationsbesök och vi passade på att få Miros tänder uppkollade när han ändå var på plats. Torkel började med att kolla på Miros tänder lite översiktligt, pappa fick agera brems. Miro var snäll och skötte sig bra tycker jag, eftersom Torkel kunde se lite småhakar fram blev han drogad för att se om det fanns något även längre bak. Alla hästar borde vara som Miro när de blir stuckna, han bara står där och se nyfiken ut! Ganska söt var han medan medlet verkade också, man såg tydligt hur han blev tröttare och tröttare. Under tiden fick han även sin influensaspruta och även botulismen.

När han var ordentligt trött fick pappa agera huvudupphållare och Miro fick den fina tandställningen på sig. Det fanns, som tur var, inga hakar eller något längre upp och Torkel tyckte att det såg bra ut. Han fixade i alla fall till de hakar han som fanns framtill. Sedan fick Miro vingla in i boxen, han var dock i på en helt annan planet.

Sist men inte minst fick Jumanji sin sista botulismspruta, så nu är grundvaccinationen färdig. Han är dock inte lika duktig som Miro på det där med sprutor, Jumanji tycker att det är superläskigt!



Ett stycke drogad ponny ..

.. och ett stycke söt ponny!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback