Miro - 13 februari 2012

Publicerat av Jennie Börs den 14 Februari 2012 kl. 08:22 i Ridpass - Miro
Dressyrträning för Pernilla i Hedenslund igår, kom hem väldigt sent så hann helt enkelt inte blogga någonting igår!

Miro var lite småseg på framridningen, så det första vi gjorde var att bara mata på framåt. Smart som Miro är försökte han bitvis trappa av på tempot så man knappt märker det, dock lyckades han inte riktigt lura mig för det. När vi fått igång tempot på fyrkanten fortsatte vi med det på volten, i högervarvet försökte han alla vägar för att slippa jobba ordentligt. Det blev även några skänkelvikningar för högerskänkeln.

I högergaloppen pressade vi hans högra bakben lite mer än vanligt, genom att rakställa honom så tvignades han att ta i mer med det. Det blev lite avbrott här och var eftersom det blev jobigt för honom, samt att jag hade lite svårt att koppla bort högertygeln. Dock fick han en jäkla trav i avbrotten! Avslutningsvis travade vi lite på fyrkanten och volten, och då kändes han fin.

Jag är väldigt nöjd med träningen. Fick mycket beröm för att mina händer jättebra samt ännu mer beröm för att jag lärt mig komma ner i sadeln i galopparbetet! Miro är inte helt back on track ännu, men som Pernilla sa är vi inte långt ifrån det trots att det varit lite av och på nu den sista tiden. Nu taggar vi för Göranträning imorgon och nästa måndag är det träning i Hedenslund igen. :)



Kommentarer
Kommentar av: Carro

Sv: Ja precis, förstår inte deras torra humor ens.. jag lyssnar dagarna långa på min kompis som dansar disco och min andra kompis som åker motorcykel, men mitt intresse ska inte alls vara intressant.. :/

2012-02-14 @ 20:16:35
Blogg: http://baraacarro.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback