Clubrea @ Aubiose

Publicerat av Jennie Börs den 05 Februari 2012 kl. 21:13 i Shopping
Idag hade Aubiose sin årliga clubrea, vilken vi självklart besökte. Vi var där tidigt till och med så vi fick stå ute och frysa i ungefär 20 minuter innan dörrarna öppnades. I år gick första anhalten direkt mot täckesrean där vi plockade på oss en del olika täcken i storlekarna 125 och 135. Det slutade med att vi bestämde oss för två täcken, ett grönrutigt regntäcke från Weatherbeeta till Miro och ett 400g Samsons vintertäcke med helhals till Jumanji. Miro och Jumanji kan helt enkelt halvmatcha varandra vid kallare dagar nu, Miro har nämligen även han ett sådant täcke dock är det marinblått och saknar hals.

Annars var det mest jackor, tröjor och lite ridbyxor på rean, väldigt dåligt till hästarna. Jag hittade en del fina tröjor och även någon jacka, men jag köpte inget av det. Hittade någon fin tröja och väst från KL, men jag tyckte fortfarande att det var väldigt dyrt trots 50%. Som 500:- för en vanlig v-ringad tröja eller 1000:- för en dunväst, då går jag hellre på en vanlig klädaffär och spar pengar.

En rosa KL mössa fick i alla fall följa med, den var på 50% rea och fortfarande lite dyr enligt min mening. Men den var så himlans fin och jag ångrar mig fortfarande för att jag inte köpte den rosa KL jackan när den var på rea i Globen. Det fick helt enkelt bli en liten kompensation och den är både oerhört söt och skön!



Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback