Min söta vindruva

Publicerat av Jennie Börs den 15 December 2012 kl. 22:03 i Vardag
Jag kan verkligen inte annat än att le åt Miro. Det första hon gjorde idag efter jag borstat honom var att lägga sig ner och rulla varje sida en sådär fyrtioelva gånger som alltid när han är blöt eller har fått nytt spån (idag var både delarna inblandade, dubbel anledning liksom). När han rullat klart reser han sig upp och tittar inser att jag sett det hela, då tittar han på mig med sina söta ögon fulla med bus som säger: "Ojdå, hoppsan! Det var inte meningen!".

Någonting annat sött (eller vad man ska kalla det?) som han brukar göra med nytt spån är att fiffla och blåsa med mulen i det, för att sedan slicka i det. Jag vet inte varför han gör så, det ser i alla fall både galet och sött ut på samma sätt. Han är allt lite egen den där ponnyn.


Kommentarer
Kommentar av: isasriddagbok.blogg.se

Hej! Min ponny är oxå efter Smedhults Jenny (ue.). Och e. Cristalls Jolly Jumper :) Alltid lika kul att hitta en fin släkting :)

Svar: Hej! Ja, det är alltid roligt att hitta släktingar till sina ponnyer!Jumanji är halvbror med Cristalls Jolly Jumper, de har samma mamma (Smedhults Jenny), så det blir din ponnys mormor (uu). :) Roligt att du hittade in här! :)
Jennie Börs

2012-12-15 @ 22:35:38
Blogg: http://isasriddagbok.blogg.se/
Kommentar av: Wilma & Emma

Hej! Fin blogg! Just nu har vi dagens blogg där man kan vinna en länk inför våra flera 100 läsare/dag, en gästbloggning och även ett hemligt pris. Skulle vara superkul om du var med! :D http://ziro.blogg.se/2012/december/vi-presenterar-julens-blogg.html, Kram ! :)

2012-12-16 @ 14:37:43
Blogg: http://Ziro.blogg.se
Kommentar av: isasriddagbok.blogg.se

Okej så då är din ponny halv bror med min ponnys pappa och Jenny blir din ponnys mamma och min ponnys farmor :) Min ponny är född 94 coh är en av de första efter C J J, så det är ganska många år mellan din och C J J :)

Svar: Oj, tänkte fel där, farmor blir det ju, haha. :) Jo, det skiljer ju några år mellan dem. :)
Jennie Börs

2012-12-17 @ 22:38:01
Blogg: http://isasriddagbok.blogg.se/
Kommentar av: isasriddagbok.blogg.se

dock så är din ponny mer lik sin halvbror än min är lik sin pappa ;)

Svar: Jo, var in på din blogg och tittade på din ponny. :)
Jennie Börs

2012-12-17 @ 22:39:57
Blogg: http://isasriddagbok.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback