Jullov

Publicerat av Jennie Börs den 19 December 2012 kl. 23:03 i Vardag
Som jag har längtat efter den här dagen! Det känns knappt som att jag haft fritid till att göra vad jag vill under hela hösten, har det inte varit skolarbete så har det varit stallet. Om inte annat måste tiden ägnas åt att sova. Skam den som ger sig säger jag bara, jag lever ju fortfarande! Nu tänker jag ta ett välförtjänt jullov i vilket fall (min plan är dock att skriva två samhällsuppgifter mot högre betyg under lovet, så ska faktiskt försöka få till det i alla fall).

Jag firade in jullovet med en stallkväll idag. Istället för att sitta hemma gick jag upp till stallet och satt där en stund, Johanna skulle prompt fixa allt stallarbete idag. Fixade sedan iordning Miro för en promenad och därefter hjälpte (läs tittade jag på) Johanna när hon skuttade lite med Jumanji. Laddat var det, första hoppningen efter vilan.

Avrundade sedan det hela med hopplektion, sedan vägdes kvällshöet upp innan jag avslutade det hela med en pratstund med Karin. En rätt så bra kväll måste jag säga, fördriva tid i stallet är inte svårt!

Bild från förra vintern, i år har vi betydligt större snövallar och mer snö kan jag säga!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback