Visste ni att ...

Publicerat av Jennie Börs den 16 Augusti 2012 kl. 23:11 i Allt & inget
... Miros favoritställe att bli kliad på är ögonlocket? Kliar du någon annan stans i huvudet blir han gärna lite buffig för att han vill mer, men så fort du börjar klia honom på ögonlocket står han blickstilla och bara njuter!

... Jumanji har flertalet små vita prickar på vissa ställen på kroppen? Det är riktigt charmigt tycker jag, det gör honom lite extra speciell (speciellt med fläcken i ögat också).

... jag har väldigt svårt att släppa storhästen jag hittade i våras? Hoppas att högre makter på något sätt gör att hon blir till salu när det är dags för mig att leta storhäst, skulle så gärna vilja få chansen att åtminstonde provrida henne!

... Miro ibland önskar att han vore en liten chihuahua eller en mask som lever under skinner? Eller ja, när läskiga saker dyker upp så skulle nog allt bra gärna vilja att jag tog upp honom i famnen och gick eller krypa undet mitt skinn.

... Jumanji som liten kallades för Lellen? En tidigare ägare som hade honom som liten tog kontakt med Johanna via Facebook, det var så vi fick reda på det.

... jag inte har en aning om vad jag vill jobba med när jag blir äldre. Det har varierat från det ena till det andra, jag blir mest snurrig och önskar att jag på något sätt kunde stoppa tiden är och nu.


Kommentarer
Kommentar av: Felicia

SV: eller hur!! :D saknar dig! ♥

Svar: Saknar dig med. ♥
Jennie Börs

2012-08-17 @ 15:39:29
Blogg: http://omfgflish.blogg.se
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback