Svartis - 6 augusti 2012

Publicerat av Jennie Börs den 06 Augusti 2012 kl. 23:14 i Ridpass - Andra hästar
Blev ett ridpass på gamlemannen även idag. Började med att värma upp honom individuellt, red varvat mellan raka spår och volter i skritt och trav. Han kändes något stelare idag jämfört med när jag red honom här om dagen, men det blev bara bättre ju mer han kom igång i sina bakben.

Efter en stund hjälpte Cissi oss alla som red lite grann, eller ja, det blev ganska individuell ridning i en enklare övning där vi fick lite tips. Längs stora ridbanans ena långsida fanns låg två bomserier framme, de som jag och Miro red över igår, så vi red över dem och fattade sedan galopp där efter, volt på nästa långsida, bryta av till trav vid kortsidan och på bommarna igen. Så låg vi och rullade på flera varv, åt båda hållen.

Svartis kändes fin, kom lite konstigt ibland på bommarna. I vissa fall var det mitt fel, i vissa fall hans. I galoppen kändes han fin, la även in lite öppna/bogen in på långsidorna ibland för att få in honom lite extra i ramen. Jag är riktigt nöjd med dagens pass, finns inte så mycket att klaga på. :)

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback