Miro - 12 augusti 2012

Publicerat av Jennie Börs den 12 Augusti 2012 kl. 23:33 i Ridpass - Miro
Kan ni gissa hur underbart det var att få sitta på Miros rygg igen? Jag och Johanna gav oss i alla fall ut på en galopptur idag, nyttigt för ponnyerna och roligt för både ponny och ryttare kan jag säga!

När vi kom ner för reningsverksbacken och skrittade bort mot bron tvärvände ponnyerna helt plötsligt, det hade kommit dit en ny maskin(?) som lät väldigt spännande. Det rann även en hel del vatten under bron idag, därför valde vi att sitta av och leda över dem. Vi valde idag att ta en lite brantare backe upp, båda ponnyerna fick verkligen anstränga sig för att ta sig upp för den.

Sedan satte vi igång, med massor utav galopp. Vi varierade mellan att cantra, vanligt tempo och bara låta de galoppera på. De var ordentligt taggade båda två, Miro hoppade i sidled till och från kan jag säga. När vi galopperat i massor lät vi de skritta en stund, innan vi tog ytterligare några galopper sedan valde vi att trava av dem lite.

Skrittade sedan hemåt, valde att gå över bron även på tillbakavägen. Jag är nöjd med Miro, han kändes taggad men ändå fin. Visst föröskte han busa lite, men inte mer allvarligt än att ruska på huvudet och springa lite fortare, vilket helt klart är okej enligt mig. Bästa ponnybus!

Mamma var med och tog en hel del bilder, här kommer ett litet smakprov så bjuder jag på mer under morgondagen!


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback