Mias RS

Publicerat av Jennie Börs den 05 Augusti 2012 kl. 22:37 i Utrustning
Ett schabrakmärke att lägga på hjärnan är följande: Mias RS. Hittills har jag inte hittat ett schabrak som uppfyller mina krav bättre än vad de schabraken gör, de är verkligen helt outstanding när det kommer till kvalité och passform.

I dagsläget finns det tre schabrak av det märket i vår garderob, + att ett fjärde ligger hos Norell's och väntar på att vi ska hämta ut det. Med tiden kommer det utan tvekan att bli fler. Det är verkligen en invistering att inhandla ett Mias schabrak, för du kommer verkligen att få valuta för pengarna.


För det första har schabraken en otrolig kvalité, jag skämtar inte om jag säger att de tål tvätt efter tvätt. Mitt tävlingsschabrak har blivit tvättat ett x-antal gånger (inne på sitt andra tävlingsår, använt på i princip alla tävlingar och är därefter tvättat), men det håller fortfarande samma mått som när det var nyinköpt. Stadgan är som när det var nytt och det enda slitage som syns är att kanten är lite småsliten på vissa ställen, men annars är det som nytt. 

För det andra är passformen bland den bästa jag varit med om. Schabraken ligger helt still under sadeln, där du placerar det helt enkelt. En bidragande effekt till det tror jag har att göra med att schabraket trots flertalet tvättar inte tappar sin stadga och passform, vilket tyvärr allt för många schabrak gör. Ett extra plus i kanten är att allroundmodellen fungerar utmärkt under såväl hopp som dressyrsadel, jag har provat och det ser inte konstigt ut.


Sist men inte minst, det bästa av det hela: du kan själv designa ihop ditt egna och personliga schabrak. Schabraken går att få i en hel uppsjö av olika modeller för det första, med både rakt och runt hörn. Sedan är det bara att mixtra och matcha med de alla olika färger som det finns på grunden, passpoaler och kantband. Jag tycker dessutom att priset för det hela är helt överkomligt, runt femhundralappen är inte mycket för vad man får för pengarna.

Alla ni som vill ha ett schabrak som håller i många år, köp Mias! Mitt nästa schabrakbeställning där ifrån kommer bli ett till tävlingsschabrak, jag provade ju att köpa ett från Sjöhagen, men det märket uppfyller tyvärr inte ens hälften av de kvalitér som Mias schabraken gör!


Besök Mias RS hemsida HÄR!

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback