Harley - 3 augusti 2012

Publicerat av Jennie Börs den 03 Augusti 2012 kl. 20:47 i Ridpass - Andra hästar
Nästa häst på tur var Harley. Som jag sagt tidigare är det runt fyra delar häst som ska häktas samman och bilda en häst, någonting som kan vara lite halvklurigt ibland: men ändå riktigt roligt att jobba fram.

För Harleys del blev det idag mycket voltarbete, just för att få igenom sidorna. Ibland önskar jag dock att jag had ett spö o vadera hand, för att kunnda korrigera, samt en extra skänkel på varje sida. Men jag lyckades få ihop det bra i alla fall, bitvis kändes han väldit fin faktiskt i alla gångerter! Där emellan är han fin eller försöker komma undan jobb, hehe.

I galoppen är han enklast, eller ja, till höger i alla fall. Han tycker dock att jag är lite småjobbig när jag ber honom att sätta sig lite mer på rumpan och galoppera i uppförsbacke, istället för att lägga sig lite på bogarna och dra in näsan. Jag är i vilket fall nöjd med honom, han var riktigt duktig och sammarbetsvillig. Visst försöker han komma undan åt alla håll och kanter, men det är bara så Harley på något sätt. Han ligger allt på plussidan, för han jobbar verkligen på bra!


Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback