Svar på fråga

Publicerat av Jennie Börs den 14 April 2012 kl. 22:21 i Frågor och Svar
Det här med att lägga upp filmer har verkligen kommit lite i "skymundan" de senaste åren, under mina år som ridskoleryttare var jag väldigt aktiv med det faktiskt. La upp alla starter jag gjorde och även en del träningar filmades för att sedan läggas upp.

Har i alla fall lite olika själ till brist på filmer:
1. Jag har blivit lat. Idag använder vi en filmkamera vilket gör att det är lite pyssel för att kunna lägga upp filmerna på Youtube. Jag kan dessutom inte göra allt jobb med filmerna i min dator då jag inte har alla program och datorn med programmen använder jag sällan i dagens läge.
2. På träningsfronten var det länge sedan jag blev filmad faktiskt! Alla tävlingstarter är dock filmade, men inte upplagda offentligt dock.
3. Ibörjan skämdes jag för att det gick så dåligt på tävling och ville därför inte lägga ut filmer offentligt, jag har helt enkelt släppt tanken vid att använda filmerna i bloggen. Har dock ett större självförtroende i dagens läge, även om jag till och från kan känna mig lite misslyckad.

I dagens läge använd filmerna till största del till eget bruk, jag tittar igenom för att se vad som är bra och vad jag har för brister. Vem vet, kanske kan lägga ut lite filmer ur arikvet någon gång framöver; om tiden räcker till det vill säga.

Är det fler som är intresserade av att se filmer?

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback