Slut på lovet

Publicerat av Jennie Börs den 15 April 2012 kl. 20:45 i Vardag
Nu börjar lovet dra sig mot sitt slut, vart tog det vägen? Jag tycker att de första dagarna gick otroligt segt, men sedan i måndags har dagarna verkligen försvunnit i raketfart. Antagligen är det för att jag har haft fullt upp med ponnyerna hela dagarna. Hade en massa bloggplaner för lovet, jag har inte ens hunnit med 1/10 av dem. Men å andra sidan har jag massor av planer och idéer kvar i dagens läge.

Även den här dagen har gått i ett. Började med att städa lite här hemma i några timmar innan jag begav mig upp till stallet för att mocka. Träffade på Pernilla så pratatde med henne en bra stund om gårdagens tävling. Hela eftermiddagen har vi haft folk här hemma och på kvällen var longerade jag Jumanji. Miro fick en välförtjänt vilodag idag, han fick dock en borstning. Ny badad ponny är numer bara ett minne blott, efter en dag i hagen utan täcke. ;)

Statistiken är för tillfället väldigt bra tycker jag, kul att ni tittar in här och fler besökare hittar hit: trots min halvdana uppdatring. :)



Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback