Säterbygdens Ridklubb: 28 april 2012

Publicerat av Jennie Börs den 29 April 2012 kl. 21:19 i Tävling
Johanna och Jumanji hoppade som sagt en Pay & Jump idag hemma på klubben. Med tanke på att Johanna satt upp på en häst för första gången efter operationen i tisdags (skritt + lita trav) och har sedan ridit ett dressyrpass och ett hoppass efter det gick det riktigt bra tycker jag. Det här var deras första utomhustävling, + att Johanna har knappt hoppat honom ute.

80cm (LD)
Ett stopp på sista hindret, alltså fyra fel. De hamnade väl lite nära på hinder, Johanna fick trycka av honom och lite sådär. Allt är dock en rutinsak som Johanna behöver lära sig, hon behöver lära sig att Jumanji-rida helt enkelt.




90cm (LC)
Den här vändan fick de med sig två stycken stopp, på räcket in i båda linjerna. Det är lite samma sak här som i första klassen. Allting handlar bara om rutin, precis vad de skaffar sig genom att vara med på klubbhoppning.






Johanna skriver förhoppningsvis mer detaljerade beskrivningar på sin blogg, håll utkik. Jag tycker i alla fall att det ser bra ut, tycker hon är tuff som bara sitter upp och startar så tätt inpå! Kan dessutom lova att det kommer bli grymt när hon hittar knapparna och vågar rida ordentligt.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback