Proppen är uppe!

Publicerat av Jennie Börs den 30 April 2012 kl. 21:37 i Allt & inget
Nu är propositionen för årets höjdpunkt ut tävlingssynvinkel uppe. Jag längtar så otroligt mycket till arrangemanget, har längtat enda sedan vi åkte hem därifrån förra året. Givetvis är det NF-SM som jag pratar om!

Förra året var det verkligen som att min och Miros spärr släppte där nere. På något sätt var det som att vi började jobba mycket mer med varandra och därmed kom vi ännu en bit på vägen. Det var en stor vändning för oss, för efter det gick allting verkligen bara framåt för oss på tävling. Att Miro dessutom tog hem hela BIS var helt otroligt, min finaste ponny.

Förhoppningsvis kan få få en minst sagt lika bra tävlingshelg nere i Vetlanda iår. I dressyren planerar jag att rida LA och i utställningen ska vi försöka leva upp till förra årets resultat. Johanna och Jumanji ska med även de, det lutar åt LC kombinationen för deras del. Givetvis ska Miro få "komma hem" och vara prins oss sin gamla familj även i år, något som jag tror uppskattades av dem och honom förra året.

Någon mer som planerar att åka på NF-SM i år?



Kommentarer
Kommentar av: Caroline

Jajamen, det uppskattades mycket! Och kommer att uppskattas minst lika mycket i år. Vi längtar redan efter både honom och er...

2012-05-01 @ 17:07:42
Blogg: http://hastgarden.blogspot.com
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback