Mitt fotointresse

Publicerat av Jennie Börs den 27 April 2012 kl. 22:30 i Fotografering
Under det senaste året känns det som att mitt fotointresse har svalnat något enormt. Jag kommer så väl ihåg när jag släpade kameran fram och tillbaka mellan stallet och hemma. När jag fotade allt jag kom över. I dagens käga fotar jag iprincip aldrig känns det som. Min kamera används nästan enbart på tävling, då står oftast någon annan bakom kameran eller när jag ska dokumentera vad jag har köpt för någonting.

Att fota är egentligen något jag älskar och jag borde verkligen bli bättre på att använda min svarta ägodel. Jag vill så gärna utvecklas mer inom fotografering och verkligen hitta "min stil". Förut var det hästsport som intresserade mig mest, men i dagens läge kan jag säga att temafotografering slår snäppet högre. Det är så otroligt roligt att göra hästen fin, kanske även ryttaren, för att sedan bara plåta fina och unika bilder. Anledningen till att fota hästsport har svalnat tror jag har att göra med att jag alltid kännt ett sådant "krav". Vet några att jag fotat, då har det minsann passat att prata med mig, men annars inte. Jag är ingen fotoautomat bara för att jag äger en kamera.

Får ta mig i kragen och ta upp den där gamla bekantskapen som jag hade med för något år sedan. Passa på att fota så fort jag får tillfälle. Redan imorgon ska jag ta tillfället i akt och fota Pay & Jump på klubben, hoppas på att vädergudarna är på min sida!


En favoritbild!

Kommentarer
Kommentar av: Ebba :D

Superfin blogg! :D



Intresserad av ett bloglovin byte med mig? :)

2012-04-28 @ 10:43:16
Blogg: http://northons.blogg.se/
Kommentar av: Felicia

Det är min favorit med! ♥

2012-04-28 @ 21:53:55
Blogg: http://feliciahoglunds.blogg.se/
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback