Miro - 9 april 2012

Publicerat av Jennie Börs den 09 April 2012 kl. 22:31 i Ridpass - Miro
Dagens träning för Pernilla blev riktigt lyckad om jag får säga det själv! Miro skötte sig riktigt hemma i ridhuset, försökte kasta sig en (två om man ska räkna minsta lilla) gång men jag korrigerade det på en gång. Dagens fokus låg väldigt mycket på min sits för att rätta till min snedhet som kommit fram här på slutet. Det var väldigt nyttigt, även om det känns helknas så får jag en mycket bättre effekt på Miro i ridningen.

Att rida tempoväxlingar passade inte herren idag, därför fick planen läggas om. Istället red vi snabba övergångar, trav - skritt 1-2 steg - trav igen. Han lyssnade riktigt bra på det, väldigt allert igång och sådär. Till och från fick jag även rida in i en övergång, men ångra mig och rida på framåt igen. Red växlat på mittvolten och på fyrkanten. Större delen av passet fokuserade vi som jag nämnde på min sits, Miro fick springa runt med näsan lite i vädret. Men det kan vara nyttigt det också ibland, för att jag som ryttare ska hitta rätt position. När vi sedan började fokusera på både mig och honom fick vi till det riktigt bra tycker jag!

Nu laddar vi om batterierna till Göran-träningen, imorgon blir det ett skrittpass med stretching.


Miro fick ha den här outfiten idag, med marinblå huva (Johanna har kidnappat hans svarta!) och nya gjorden. Jag hade ridstövlar och en svart tröja + dunväst. Längde även lädret ett hål, känns konstigt ibörjan men när jag kommer ner i sadeln känns det mycket bättre än att ha de kortare.

Kommentarer
Mitt namn är:
Kom ihåg mig

Min e-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Kommentar:

Trackback